Νωρίτερα από το αναμενόμενο έφτασε στο “Θεαγένειο” το δεύτερο ρομποτικό μηχάνημα διάλυσης κυτταροστατικών φαρμάκων

Η διοικήτρια μιλά για πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδ ο- Εγκαθίσταται στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Ν.Κούρκουλος»

Και το δεύτερο ρομποτικό μηχάνημα διάλυσης κυτταροστατικών φαρμάκων εγκαθίσταται στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας « Ν. Κούρκουλος» στη Θεσσαλονίκη, όπως έκανε γνωστό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η διοικήτρια του «Θεαγένειου» Λιάνα Κουρτέλη- Ξουρή. Τα δυο ρομποτικά μηχανήματα δίνουν πρωτιά στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο» της Θεσσαλονίκης σε πανελλαδικό επίπεδο.

«Οι συνεργάτες μου κι εγώ τιμώντας απεριόριστα τη μεγάλη προσφορά των δωρητών μας, φροντίζουμε τους ασθενείς με έργα αιχμής της τεχνολογίας, ώστε η πρόσφορα μας απέναντι τους να είναι διαρκώς καινοτόμος και εξελικτικά αποτελεσματικότερη» αναφέρει η κ. Κουρτέλη- Ξουρή.

Το εν λόγω μηχάνημα, όπως λέει ήρθε νωρίτερα, καθώς ο χρόνος παράδοσης ήταν ο ερχόμενος Σεπτέμβριος.

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων «κύριε Υπουργέ μας κ. Θ. Πλεύρη κρατήσαμε την υπόσχεση που σας δώσαμε στην πρόσφατη επίσκεψη σας στη Μονάδα ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε και το δεύτερο ρομποτικό. Μέσα απ’ την καρδιά μου ένα βαθύτατο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα εξαιρετικά παιδιά- τόσο εργαζόμενους του νοσοκομείου, όσο και της εταιρίας που στηρίζουν τόσο πολύ και ενεργά όλο το έργο της ΜΗΝ «Ν. Κούρκουλος». Όλοι είμαστε βαθιά ευγνώμονες , που συμβάλαμε στη λειτουργία αυτού του έργου ζωής! Κ. Τσαλικάκη κ. Διοικητά της 4ης ΥΠΕ σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας. Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε πράξη» καταλήγει.

Πηγή: https://www.makthes.gr/noritera-apo-to-anamenomeno-eftase-sto-theageneio-to-deytero-rompotiko-michanima-dialysis-kyttarostatikon-farmakon-596841